pondělí 30. listopadu 2015

Preventivní kontrola AV techniky: zimní prázdniny jsou ideálním obdobím

Blíží se vánoce, svátky klidu a míru. S napjatým očekáváním je vyhlížejí studenti, ale i učitelé, kteří si alespoň na chvíli od svých svěřenců odpočinou. A vzhledem k tomu, že jsou během vánoc školy a administrativní budovy vylidněné, je preventivní kontrola AV techniky provozovateli často plánována právě na zimní prázdniny. AV technika v těchto dnech totiž není využívaná vůbec anebo naprosto minimálně.

Jak je obecně známo, k bezproblémovému provozu vaší AV techniky a minimalizování možných závad je nezbytné pravidelně přistupovat k preventivní kontrole. Důvod je jednoduchý. Odborně vyškolený technik zařízení zkontroluje, opraví případné nedostatky a navíc AV techniku případně vyčistí. Nepodceňujte prevenci, předejdete tím tak nepříjemnostem, které by mohli pedagogy rozhodit a výuku nevítaným způsobem narušit.

Jak probíhá preventivní kontrola AV techniky?

Termíny se rychle plní, proto vzhledem k vysoké poptávce neváhejte a naplánujte s námi kontrolu vaší AV techniky co nejdříve. Odborně vyškolený technik v domluvený termín nejprve otestuje základní funkce systému, načež následně provede profesionální základní údržbu. Jeho bedlivé pozornosti tedy neujde projektor, interaktivní tabule či projekční plátno ani systém ozvučení.
Po dokončení kontrolních a opravných prací od nás obdržíte přehledný protokol o zjištění technického stavu zařízení, jehož součástí je i analýza provozu. Ta případně obsahuje i doporučení; a to ať už na změnu zacházení se zařízením nebo celkovou inovaci vaší AV techniky.
Více informací o AV technice a její preventivní údržbě vám na webu c-servis.cz ochotně sdělí naše odborně proškolené servisní oddělení. Společnost nabízí servis, instalaci, prodej, ale i pronájem audiovizuální techniky.

1 komentář:

  1. Pracuji v realitní kanceláři a máme jednu školící místnost pro naše zaměstnance. Proto musíme jednou ročně také objednávat preventivní kontrolu techniky, aby byla neustále funkční. Naše firma má slevový kupón, jako stálý zákazník, jelikož tuto službu využíváme několik let za sebou. Proto mohu jen potvrdit, že je vždy lepší prevence nežli narychlo shánět technika a opravu.

    OdpovědětVymazat